Dvd “Buchten anno 1967” na uitverkoop nog als kerstgeschenk te bestellen

Op vrijdag 9 november werd door schutterij Sint Joseph Buchten een succesvolle “Buchtese aovend” georganiseerd, waarbij tijdens deze avond in het gemeenschapshuis o.a. de door Paul Cuijpers bewerkte dorpsfilm “Buchten anno 1967” werd gepresenteerd.

Van deze film zijn een aantal dvd’s gemaakt, waarvan de eerste exemplaren werden aangeboden aan dhr. Peer Boselie van Archief “De Domijnen” Sittard en dhr. Pieter Meekels, loco-burgemeester van de gemeente Sittard-Geleen.

Vóór en na de “Buchtese Aovend” konden de tijdens de voorverkoop bestelde dvd´s worden afgehaald. Nu alle dvd’s zijn verkocht, blijkt, dat er nog steeds veel vraag is naar deze dvd (b.v. als sinterklaas- of kerstgeschenk).

Derhalve is de dvd nog te bestellen bij “Blie kinderkadowoonwinkel” (voorheen Sigarenzaak Lumens) aan de Dorpstraat 69.

De openingstijden van de winkel zijn op woensdag van 10 tot 13 uur, op donderdag en vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur.

Ook is de dvd te bestellen via het emailadres van schutterij St. Joseph Buchten: info@schutterijbuchten.nl.
Dat kan nog tot 10 december a.s. Bij voldoende bestellingen zullen nog een beperkte oplage dvd’s worden gemaakt.

Veel (oud) dorpsgenoten, die nog niet in het bezit zijn van deze prachtige dvd, waarbij bijna iedereen die in 1967 in Buchten woonde in de film in beeld komt, kunt u hiermee een groot plezier doen. De kosten bedragen € 12,95 per dvd.Geef een reactie