Patroonsfeest en keizers- & koningsreceptie

  • 17 maart 2019

Op zondag 17 maart 2019 viert onze schutterij St. Joseph, samen met fanfare St. Jozef, haar Patroonsfeest.

Traditiegetrouw begint dit Patroonsfeest met een H. Mis voor de levende en overleden leden van beide verenigingen. Tijdens deze H. Mis zal tevens ons nieuw keizerspaar Ivo en Mirna geïnstalleerd worden.

Aansluitend aan de H. Mis is er de dodenherdenking op ons kerkhof, waarbij door een trompetspeler van onze schutterij de Last Post wordt geblazen. Na de H. Mis en de dodenherdenking vindt een rondgang door Buchten plaats, waarbij het nieuwe keizerspaar Ivo Poulsen en Mirna Pörteners en ons nieuw koningspaar Roy van Neer en Bo Buscher voor het eerst aan de Buchtense gemeenschap worden gepresenteerd.

Na de rondgang is er een koffietafel voor de leden van de fanfare en de schutterij. Vanaf 14.00 uur vindt er een Koningsreceptie plaats. Het bestuur nodigt iedereen, vanaf 14.00 uur in het Gemeenschapshuis, uit om het nieuwe keizerspaar Ivo en Mirna, koningspaar Roy en Bo, jeugdkoning Syb, onze nieuwe officieren Thei Heynen en Frans Baumont en de jubilarissen Sjeng Cremers (70 jaar) en Henk Merry (40 jaar) te komen feliciteren.

U bent van harte welkom!

SHARE
2019-3-17 2019-3-17 Europe/Amsterdam Patroonsfeest en keizers- & koningsreceptie Op zondag 17 maart 2019 viert onze schutterij St. Joseph, samen met fanfare St. Jozef, haar Patroonsfeest. Traditiegetrouw begint dit Patroonsfeest met een H. Mis voor de levende en overleden leden van beide verenigingen. Tijdens deze H. Mis zal tevens ons nieuw keizerspaar Ivo en Mirna geïnstalleerd worden. Aansluitend aan de H. Mis is er Not indicated
toevoegen aan de agenda

aanmelden

* Alle velden zijn verplicht
Jij bent al aangemeld voor deze activiteit.