Patroonsfeest Schutterij St. Joseph Buchten

Op zondag 15 maart aanstaande viert Schutterij St. Joseph Buchten, samen met fanfare St. Jozef, gezamenlijk het traditionele Patroonsfeest.

De dag begint met een plechtige Eucharistieviering om 11.00 uur, die door de eigen leden van de fanfare muzikaal wordt opgeluisterd. Tijdens deze Eucharistieviering zal er ook een nieuwe officier worden geinstalleerd in de persoon van Guus Reinders. Aansluitend herdenken beide verenigingen hun overleden leden op het kerkhof.

Voor de schutterij is deze dag ook dit jaar weer een bijzonder moment, omdat het nieuwe koningspaar van 2020, koning Wil Michiels met echtgenote Helene als koningin, evenals de jeugdkoning Mart Tholen zich voor het eerst aan de inwoners van Buchten zullen kunnen presenteren.

Na de Eucharistieviering zullen de leden van de schutterij en fanfare samen van een goed verzorgde koffietafel genieten.
’s Middags houdt de schutterij vanaf 14:30 uur een receptie ter gelegenheid van het nieuwe koningspaar Wil en Helene, maar ook voor jeugdkoning Mart Tholen.

Bovendien zullen er nog ene 5-tal jubilarissen worden gehuldigd. Dat zijn Ton Cox, die al 60 jaar lid is van onze vereniging, Patrick Cox, Erik Knarren en Charles Lenssen die allen 40 jaar lid zijn van onze vereniging en Roel Lenssen die zijn 12 ½ jarig jubileum viert.

Iedereen is van harte welkom om de het nieuwe koningspaar, de jeugdkoning, onze nieuwe officier Guus Reinders en onze jubilarissen te komen feliciteren.

Dat kan, zoals gezegd, vanaf 14.30 uur in het Gemeenschapshuis van Buchten. Voorafgaand aan de receptie zullen de jubilarissen worden gehuldigd. Ook het koningspaar en de jeugdkoning zullen dan op gepaste wijze in het zonnetje worden gezet.

Na afloop van de receptie kan er nog onder het genot van een drankje gezellig worden nagekaart met muziek die verzorgd wordt door Paul van Sloun.Geef een reactie