Ramona Lenssen winnares Persoonlijk Kampioenschap 2018

Op zaterdagmiddag 23 juni vond het persoonlijk kampioenschap schieten van onze schutterij plaats. Deze middag begon, zoals de laatste jaren gebruikelijk, met een voortreffelijke lunch bij ons Sjottehoes. De deelnemers werden verwend met een flinke portie “sjpek met ei” en een lekkere stevige kop soep.

Na de lunch werd begonnen met de wedstrijd. 19 schutters gingen de strijd aan voor het persoonlijk kampioenschap. Na 6 ronden waren al gelijk 11 schutters gesneuveld. Of het aan het weer lag, of aan de eieren van de lunch, we zullen het nooit weten. Feit is wel dat er nog maar 8 schutters overbleven voor de strijd om het Persoonlijk Kampioenschap.

Na 9 ronden bleven er uiteindelijk nog maar 3 schutters over, te weten Roy van Neer, Ruud Janssen en Ramona Lenssen, deze moesten in een onderling duel uitmaken, wie de kampioen van 2018 zou worden.

Het werd geen lange wedstrijd, want in ronde 10 liet Ruud Janssen zijn eerste punt staan, gevolgd door Roy van Neer die in ronde 11 twee punten liet staan. Aangezien Ramona Lenssen geen enkele misser noteerde mocht zij zich Persoonlijk Kampioen van 2018 noemen.

Uit handen van beschermheer Remie Lebens ontving Ramona de kampioensbeker. Buksmeester Ivo Poulsen en secondant Theo Gijsen reikten de 3 prijswinnaars de gouden, zilveren en bronzen medaille uit. Ramona, Roy en Ruud, van harte proficiat met jullie prachtige prestatie.Geef een reactie