Schutterij St. Joseph Buchten viert op zondag 17 maart aanstaande haar jaarlijks Patroonsfeest

Op deze feestelijke dag vindt tijdens de plechtige patroonsmis, naast de installatie van 2 nieuwe officieren, de officiële installatie van Ivo Poulsen met partner Mirna Pörteners als Keizerspaar van onze schutterij. Deze H. Mis met plechtige installatie, in de parochiekerk van de H. Catharina in Buchten begint om 12.30 uur.

Verder zullen tijdens het patroonsfeest Roy van Neer en Bo Buscher zich voor het eerst presenteren als het Koningspaar voor 2019. Ook zal onze jeugdkoning Syb van Nuil in de bloemetjes worden gezet.

Het nieuwe Keizerspaar en het nieuwe Koningspaar alsmede de Jeugdkoning zal een Keizers- cq. Koningsreceptie worden aangeboden.

Tevens geldt deze receptie ook als een mooie gelegenheid om de 2 jubilarissen Sjeng Cremers en Henk Merry te feliciteren.

Verder zullen de 2 nieuwe officieren Thei Heijnen en Frans Beaumont de receptietafel completeren.

U bent van harte uitgenodigd voor de H. Mis met installatieplechtigheid om 12.30 uur in de kerk en voor de receptie om 15.30 uur in het gemeenschapshuis.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
11.00 uur Feestelijke koffietafel voor de leden van de schutterij, fanfare en genodigden.

12.30 uur Plechtige Patroonsmis, samen met Fanfare St. Jozef, tevens Keizersinstallatie. Aansluitend dodenherdenking op de begraafplaats.

14.30 uur Interne huldiging van Keizerspaar, Koningspaar, Jeugdkoning, jubilarissen en nieuwe officieren.

15.30 uur Receptie voor verenigingen, particulieren, genodigden en andere belangstellenden.

Aansluitend gezellige afsluiting met muziek van DJ Jan Megens.Geef een reactie