Sponsor worden

Hoofdsponsors bondsschuttersfeest:
Hansen Dranken
Collé Rental & Sales
Yellow Works uitzendbureau
Bosman Banden Service
Beursgens autoverhuur & carwash
Gemeente Sittard-Geleen
Provincie Limburg

Supersponsors:
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Themu
Lederhosenland

Sponsors:
Autoschade Bronneberg
Promotion Design

Schutterij St. Joseph Buchten is een prachtige schutterij met een rijke historie. Met circa 85 leden, waarvan er ruim 65 geüniformeerd zijn, behoort onze vereniging tot de grootste schutterijen in zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Binnen de woon- en leefgemeenschap van Buchten neemt de vereniging een belangrijke plaats in. Buchtenaren zijn trots op “hun” schutterij.
Voor de aanschaf van geweren, uniformen en instrumenten, de bekostiging van de muzieklessen voor onze jonge leden en het onderhoud van ons Sjöttehoes en kogelvanger is geld nodig. Geld dat we grotendeels uit eigen middelen kunnen onttrekken. Eens in de vier jaar is schutterij St. Joseph Buchten aan de beurt om een bondsschuttersfeest te organiseren. Een grootschalig evenement dat naast de honderden deelnemers, ook enkele duizenden toeschouwers trekt.

Bij een evenement van zo’n omvang kunnen we gelukkig een beroep doen op onze sponsores, die hetzij een bijdrage leveren in natura door materialen en/of mankracht ter beschikking te stellen, hetzij ons financieel steunen.
Zonder deze steun, en die van ‘De Vrunj van de Sjötte, kan een vereniging als onze schutterij niet bestaan.

Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe? Vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden om sponsor te worden. Dat kan door ons een e-mail te sturen. Onze sponsorcommissie neemt dan contact met u op.

Bij voorbaat alvast hartelijk dank.