Frank Segers winnaar Persoonlijk Kampioenschap schieten

Zaterdag 15 juni jl. werd er geschoten om het Persoonlijk Kampioenschap van Schutterij St. Joseph Buchten. Even na half 2 begonnen 22 schutters aan de strijd.

Toen er inmiddels 19 schutters waren afgevallen miste Ramona Lenssen, waarmee zij eindigde op de 3e plaats. Daarna ontvouwde zich een spannende tweestrijd tussen de voormalig kampioenen Frans Beaumont en Frank Segers.

Rondenlang leek een misser van een van deze schutters onmogelijk, totdat Frans in de 31e ronde met zijn tweede schot jammerlijk het verkeerde punt afschoot. Frank maakte daarna geen fout en zo was na 4,5 uur de strijd om het Persoonlijk Kampioenschap beslecht.

Na 9 ronden op grote punten, 22 ronden op kleine punten en het recordbrekende totaal van 31 ronden, mag Frank zich een jaar lang kampioen van onze vereniging noemen. En met deze 4e titel op zak is Frank ook nog eens recordhouder van onze vereniging geworden.

Alle schutters bedankt voor deze prachtige middag en Frank, Frans en Ramona van harte proficiat met jullie prachtige prestatie!Geef een reactie